Guardioles divertides, estalvi divertit

Passejant per Internet hem trobat un parell de llocs que ens agradaria presentar-te. S’hi poden trobar diferents tipus de guardioles: guardioles amb forma de maleta, guardioles amb forma de bota, en fi, que pots trobar guardioles amb la forma de l’objecte que vulguis.
La forma de la guardiola ens recorda allò que volem comprar i ens serveix d’estímul per mantenir-nos ferms en l’estalvi diari.  

Totes les guardioles són molt divertides i originals.
¡Mira aquesta altra!

Aquesta guardiola ens ajuda a fer entendre als nens el valor dels seus diners. Amb ella els podem ensenyar a com poden distribuir els seus estalvis d’una manera eficient i productiva.
Aquesta guardiola és una aliada genial perquè els teus fills aprenguin el valor dels diners. Amb el seu ajut aprendran a distribuir els seus estalvis d’una manera eficient i productiva. 

Com pots veure aquesta guardiola té quatre apartats ben definits, i gràcies a aquests quatre apartats els teus fills aprendran les bases per gaudir en la seva vida d’adults d’una economia sanejada. 

Una part per estalviar (save); una altra per gastar (spend) i és que has de tenir present que els diners han de circular per produir riquesa, a més a més, si no permets que els teus fills gastin una part d’allò que han estalviat, llavors, és molt probable que es desmotivin; una petita part és important donar-la (donate) i, per últim, una de les més importants i que ens permetrar gaudir en un futur més o menys llunyà de llibertat financera, la part que destinarem per invertir (invest).

Aquesta guardiola la trobareu en la pàgina de "Bebés y más"

1 comentari:

  1. Molt bones, em dic Carlos i estíc interessat en una guardiola amb forma de porquet i aquesta de la maleta també es original, nosé si em podeu facilitar el contacteper la compra de les guardioles, donc en nesesito unes 100.
    el meu email es.:acncomerciaal@hotmail.com
    i el meu movil es .:650233662
    Gracies

    ResponElimina