Com agafar coses que pesen i evitar el mal d’esquena (4)


Quan hagis d’aixecar alguna cosa pesant (per exemple, la compra setmanal), procura repartir sempre el pes a parts iguals a banda i banda de la columna, és a dir, repartir el pes entre els dos braços.

Estalvia’t tant com puguis els trajectes llargs si portes pes; quant més temps vagis carregada, major serà el risc de patir mal d’esquena.

Què passa amb les bosses de les dones?

De vegades, les nostres bosses semblen la maleteta de la Mary Poppins, però de ben segur que nosaltres no tenim la seva màgia i, al final del dia arribem a casa amb l’espatlla i l’esquena dolorides.
Per això hem de prendre mesures dràstiques i un meravellós dia hem de decidir de revisar la nostra bossa i posar-hi allò estrictament necessari.
T’aconsellem que no triguis a prendre aquesta decisió. La teva esquena t’ho agrairà moltíssim. T’ho diem per experiència pròpia. La millora és instantània i si tornes a posar-hi pes, ràpidament el trauràs.

Si, tot i així, veus que la teva bossa no minva gaire de pes, o bé un dia no ho pots evitar, et recomanem que et compris una bossa tipus motxilla.

Són les millors bosses perquè el pes és repartit entre les dues espatlles. A més a més, avui dia els fabricants d’aquestes bosses realitzen uns models molt atractius. Et passem un enllaç de bosses i motxilles que et pot donar idees, i així ho veuràs per tu mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada