Com evitar el mal d’esquena: estiraments (5)

Avui volem que vegis un video de Youtube que complementa tots els articles que hem escrit fins ara per tal d’evitar el mal d’esquena.

Esperem que t’agradi. El video es diu: “Yoga para solucionar problemas de espalda”

5 comentaris:

 1. Hm... em llegiré amb deteniment quan pugui tots aquests consells de l'esquena, perquè tinc escoliosi i des de petita que no tinc un bon control postural, i moltes vegades em fa mal o tinc contractures. Gràcies!

  ResponElimina
 2. Mira que una es va trencar el sacre. Tenia vint-i-sis anys. Pensava que bé, que mai més me’n sentiria. Doncs no. Ara que en tinc 48, m’he passat dies amb un dolor! Sobretot quan senyalo el temps, la pluja o la humitat. Volia anar a un curs de ioga. M’ha agradat veure aquest vídeo. Ostres, igual em faig addicta! Me’l guardaré a “favoritos” i procuraré fer aquests exercicis dos cops per setmana. Trobo que s’explica molt bé. Ara em farà falta un matalàs! Gràcies, noies. Ni idea que això ho pengessin pel Yotube!

  Petons de cap de setmana!

  ResponElimina
 3. Krups:
  Gràcies a tu pel comentari. L'experta en tot això és la Rosa, però si em permets t'explicaré la meva experiència personal. Jo també tinc una bona escoliosi i, per aquest motiu sempre havia patit de força mal d'esquena.
  Fa cosa de cinc anys, més o menys, per motius de creixement personal vaig començar a practicar meditació i relaxació i un temps després de fer aquests exercicis vaig descobrir que no em feia mal l'esquena.
  Ara, quan em noto mal en alguna part del meu cos, em poso a fer respiracions profundes i a relaxar la musculatura. El dolor, em marxa.
  Una abraçada,
  Janet

  ResponElimina
 4. Estimada Mortadel·la,
  Gràcies pel teu comentari.
  La veritat és que si has llegit el meu comentari anterior, veuràs que a mi les tècniques de relaxació i meditació m'han funcionat per a calmar el dolor.
  La veritat és que a Youtube ara s'hi troben coses molt interessants. Si t'agrada aquest video pots mirar els que hi ha a la mateixa pàgina que aquest: http://goo.gl/Cm9Ac
  Ah! Una curiositat: Jo aquest mes faig els 48 :O)
  Gràcies pels petons de cap de setmana. Nosaltre t'enviem petonets per a començar-la.

  Janet

  ResponElimina
 5. Quina casualitat! Veus, Janet, és que sóc vident! :)
  Jo els faig el 19 de novembre, neeeeeeeena! Sóm de la mateixa generació! Oh! M'agrada, mira.
  Gràcies pels petonillos!

  ResponElimina