Ens han regalat una història sobre la por nocturna!

La companya blocaire Krups (Una cabeza mal amueblada) ha tingut el detall de compartir amb nosaltres una història viscuda que ens ha agradat molt. La volem publicar en un post perquè pensem que val la pena compartir-la amb totes vosaltres.

Jo me'n recordo d'un dia que vaig anar a casa d'uns amics i el fill petit deia que tenia por perquè hi havia una granota vampir a la seva habitació (!!!) A mi em va fer gràcia, em vaig posar unes ulleres de sol "màgiques" i vaig confessar que jo era experta en granotes vampir. Que eren invisibles, però jo podia veure-les, i allò que el nen tenia a l'habitació era un bebè de granota molt petit, d'una espècie que només menjava ninos de peluix ("no hauràs vist algun nino una mica fet malbé...?"); que l'havia de fer fora i portar a... "Manresa!" em va dir el nen, i jo doncs "sí, a Manresa, com ho saps? Perquè si es queda a la teva habitació, potser et fa malbé els peluixos... això sí, es faria la teva amiga i et protegiria, però..."
Total, que el nen es va encarinyar amb la granota i no saps la de vegades que em va donar les gràcies la mare!!! Si és que soc una cria en el fons jejeje. Crec de vegades el millor és intentar capbussar-te en la ment i la imaginació del nen i donar-li la volta a la por...


MOLTES GRÀCIES, KRUST!! I felicitats pel teu bloc !! (Una cabeza mal amueblada)

7 comentaris:

 1. Ui, moltes gràcies, quina vergonya!! He afegit el teu bloc a la meva llista perquè el trobo interessant i molt útil, apart de que els nens, la cuina i les històries en general m'encanten jeje El seguiré amb gust!

  ResponElimina
 2. M'ha agradat molt el teu escrit, Krups! Quina gràcia que m'ha fet. M'imagino la carona del nen quan li explicaves el teu conte imaginari. Són magnífics...
  I ara, tu, Un munt d'idees: no et coneixia! M'agraden les plantes però se'm moren sovint, jeje! Coses o pegues que té una, menda lerenda. Els trucs per la cuina (si no són molt complicats, igual. M'agrada cuinar (quan tinc temps).
  I no, no em deixaré perdre cap història...
  Moltes gràcies per enllaçar-nos! Ara ho faré jo...
  Agraïda!

  ResponElimina
 3. Krups,
  Gràcies a tu per la teva aportació.
  Ens ha fet molta il·lusió.
  Una abraçada,
  Rosa i Helena

  ResponElimina
 4. Hola Mortadel·la,
  Moltes gràcies per deixar petjada al nostre bloc. Fa molt poquet que hem creat aquest bloc i ens fa molta il·lusió rebre comentaris com el de la Krups o el teu.
  Ens agrada molt i molt el teu bloc. Ens hi passarem sovint.
  Una abraçada,
  Rosa i Helena

  ResponElimina
 5. Ah! Ens hem oblidat de comentar que els truquets de cuina són idees per a facilitar la feina, així és que esperem que t'agradin.

  També aprofitem per dir que el nostre bloc està obert per a totes les persones que vulguin comparptir idees i truquets amb nosaltres i els nostres seguidors.

  Una altra abraçada,

  Rosa i Helena

  ResponElimina
 6. A la que pugui, us faig propaganda, val? Hi ha moltes persones que n'estic segura que voldràn col.laborar per donar idees. Jo encara tinc pendent posar una bústia de suggeriments. Us podríeu avançar, no? A mi encara no m'ha donat temps de fer-ho. Fa molt poc que escric en el bloc de la Natàlia, per tant, estem igual. SEmpre fa il.lusió rebre comentaris i sobretot, la idea de treballar en equip, és la que més m'atrau ara mateix.

  Una abraçada per les dues.

  Mortadel.la

  ResponElimina
 7. Mortadel·la,
  MOLTÍSSIMES GRÀCIES!! Tota col·laboració és molt benvinguda.
  Ens has donat una idea genial amb això de la bústia de suggeriments.
  El meu primer bloc: http://rondallesdelavoradelfoc.blogspot.com té uns quants blocs amics que coincideixen amb el que tens al teu. Aquest món és més menut del que sembla!!
  També pensem fermament que el millor camí per avançar és el de la cooperació, el poder treballar en equip, cadascú aportant allò que domina com si fos una peça d'un gran trencaclosques.
  Una abraçada de part de les dues :O)
  Janet (àlies Helena) i Rosa

  ResponElimina