Alleuja el dolor reumàtic


Si pateixes de dolor reumàtic o coneixes algú que el pateix, intenta’l alleujar amb massatges d’oli d’espígol al lloc o llocs dolorosos.
Aquest oli el pots obtenir per maceració o per decocció de la barreja d’oli d’oliva amb flors d’espígol. Les proporcions són les mateixes en els dos mètodes: una part de flors d’espígol per cada quatre d’oli. En el cas de la maceració, posa la barreja en un pot de vidre transparent, tapat hermèticament amb una tapadora que no sigui de metall perquè perjudicaria la barreja, a l’exterior de casa teva i al sol (pot ser a la lleixa de la finestra) no menys de quinze dies, després dels quals ja estarà a punt per utilitzar. Si prefereixes una decocció, posa la barreja en un recipient ceràmic sotmès a la cocció lenta d’un foc molt baix d’unes quatre a cinc hores.
Un cop tinguis llest l’oli d’espígol (sigui pel mètode que sigui), l’hauràs de conservar en un lloc fosc i tancat hermèticament per allargar la seva vida útil.
Augmentaràs el seu efecte si, immediatament un cop acabat el massatge, embolcalles de deu a vint minuts la zona afectada amb un drap sec perquè no perdi escalfor i perquè aquest oli essencial penetri més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada